Date - January 26, 2018 / Author - Orsetti / Category - Orsetti

Дори и преди ремонта си, сред шума от трафика, бул. “Дондуков” имаше едно място, което ни привличаше като магнит – Orsetti Pasticceria. Италианската сладкарница мами с изкусително осветените си витрини, отрупани с миниатюрни сладкарски произведения, произведени в италианската сладкарска традиция.

Вижте още…
СТОКХОЛМ, ГРАДЪТ НА 14-ТЕ ОСТРОВА
“ПОРОЧНА” – ЗА СТИГМИТЕ И ЖЕНСКАТА СИЛА
ЦВЕТОВЕТЕ НА МАРОКО В ЕДНА ЗИМНА ВЕЧЕР
След 15 години в Италия Жоро и съпругата му Деси решават да пренесат в София един продукт, носещ духа на старите италиански майстор-сладкари, но и отговарящ на изискванията на модерния човек. Вниманието им е изцяло насочено към продуктите, задоволяващи най-изтънчения вкус и позволяващи на всички да се докоснат до магическия свят на сладките изкушения.
Успехът в този подход се гради върху внимателен подбор на рецепти от най-добрата италианска и европейска традиция, безкомпромисна селекция на качествени суровини, добре балансирани и изкусно направени сладкиши от ръцете на опитен майстор-сладкар.

Нямаме търпение да ви видим този уикенд на нашия Mish Mash SWEET Fest, където Orsetti Pasticceria ще ни очакват със своя изобилен асортимент за пълна наслада за сетивата.

Добавено от Orsetti Pasticceria