Orsetti Pasticceria или в царството на италианските сладкиши

Date - February 26, 2014 / Author - Orsetti / Category - Orsetti

Източник: momichetataotgrada.com
Автор: КОСАРА ЧИГИРЕВА

Съвсем скоро имах удоволствието да открия още едно изключително вкусно и приятно място в София. Не мога да повярвам, че е толкова близо до нас, а попадам на него почти три месеца след откриването му.

В Orsetti Pasticceria ще можете да се разтопите в компанията на едни от най-популярните и вкусни италиански сладки и солени изкушения. Всичко в прекрасните витрини е сътворено на място от майсторите-сладкари.

Лично аз обожавам малките сладки и сладкиши, защото с тях имам възможност да експериментирам и да опитам възможно най-много вкусове. Затова пробвах невероятните им еклери, които трудно бихте разпознали като такива, приличат повече на сладки. Опитах абсолютно всички видове, най-много ми харесаха тези с бадемов и шоколадов крем;  горските плодове определено не са от любимите ми, макар да не са никак лоши. В допълнение се спрях и на няколко неустоими тарталети с мус от карамелизирани ядки и ягодов мус. Честно казано и двата вида са невероятни, но тези с ягодов мус са просто вълшебни.

Да си призная, не спрях с гореизбрените десерти, но вече не мога да възстановя наименованията на всички сладки хапки, които опитах. Нищо не ме разочарова, тъкмо напротив – хареса ми изключително много.

Освен това е спокойно и просторно, можете да отидете с приятелки и да не се притеснявате дали ще намерите място. Ние бяхме там в неделя около 11:00 ч. и имаше място не само за нас, но и за малкия ми син, който не спря да се разхожда и да пипа всичко, което му попадне.

Искрено ви препоръчвам Orsetti Pasticceria, сигурна съм, че ще бъдете очаровани.

Линк към публикацията

Добавено от Orsetti Pasticceria