Предложения

Специални решения за специални случаи

Индивидуални поръчки

За Вашите празници и тържества в Pasticceria Orsetti можете да поръчате торти, сладкиши или солени изкушения, които да отговарят на Вашия вкус! Ние вярваме, че специалните поводи трябва да останат незабравими – за това е нужно да има индивидуално решение и личен подход!

Можете да поръчате торти по индивидуален проект – според вашия вкус, в различни размери, с различна украса или надпис. Можете да направите и комбинация от солените изкушения и сладкишите миньон, които са удобно и бързо решение за всички събития.

В Pasticceria Orsetti можете да поръчате кетъринг за Вашите специални събития, така ще оставите готвенето на нас – а Вие ще се радвате на любимите си вкусове и близките си хора!

 Корпоративни клиенти

В Pasticceria Orsetti сме на разположение, за да Ви помогнем с избора за корпоративни подаръци или за менюто на Вашите фирмени тържества.

При нас можете да поръчате сладки по индивидуален проект или някой от любимите Ви вкусове от нашата витрина със соленки и сладкиши миньон, които да използвате за подарък на Вашите клиенти и партньори.

В Pasticceria Orsetti можете да поръчате кетъринг за Вашите специални събития, като фирмени партита, чествания и др. Ние сме на разположение да обсъдим меню специално за Вашите поводи и съобразено с Вашите вкусове и нужди!